Yhteystiedot

Virve Sipola
Kotilehto 1A
91910 TUPOS
p.044 583 3143 ilt/viikonloppuisin.
Yhteydenotot miel. sähköpostitse:
virve.sipola@gmail.com

Paula Kauppinen-Suikki
Kraaselintie 22
90580 OULU
p.050 058 4597
paula.suikki@suomi24.fi

Satunnainen kuva

Esittely

Virve kertoo:

Olen innokas terrieriharrastaja Oulusta. Ensimmäisen staffini olen saanut v.1991, ja tämän jälkeen staffit ovatkin kuuluneet elämääni. Nykyisin itselläni on kotona staffeja: Esta-staffi, (Double Star's Jackpot De Dugar), Stella, joka Norjan tuontimme Hugon tytär Ruotsista, Vispilä joka on Stellan tyttö sekä Riki Miquel joka on Espanjan tuontimme. Perheessämme on myös kk kettuterrieri Tauski eli Qway's Friend Upcider.  Lisäksi meillä on useampi staffinarttu sijoituksessa.
Kk kettuterrieripentueita minulla oli neljä. Ensimmäinen kk kettuterrierini oli nyt jo edesmennyt Vilma (FIN&S&N MVA Hannibalin Vilma). Vilma oli sijoituksessa Ritva Erkkilältä, kennel Hannibalin. Tämän jälkeen Ritvalta oli meillä Hertta eli Hannibalin Hertta-Neiti.

Olen aktiivinen terrieriharrastaja ja mukana Oulun Seudun Terrieriyhdityksen toiminnassa. Olen toiminut useamman kauden yhdistyksen pj:nä ja sitä ennen rahastonhoitajana, sihteerinä, jäsensihteerinä... Tällä hetkellä olen yhdistyksen puheenjohtaja. Suomen Kettuterriereissä olen ollut useamman vuoden jalostustoimikunnassa mukana, ja olen ollut järjestämässä erikoisnäyttelyitä. Olin myös SBTY ry:n jalostustoimikunnassa sekä hallituksessa pari kautta.  Olen ollut mukana aiemmin myös staffyhdistyksen toiminnassa pentuvälittäjänä ja Suomen kettuterrieriyhdistykselle olen kirjoitanut vuosikirjaa kk kettuterriereiden osalta. Olen ollut mukana Oulun koiranäyttelyiden näyttelytoimikunnissa kun OSTY on osallistunut järjestelyihin. Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin näyttelyohjaajana toimin reilun 10vuotta. Olen kennelliiton jäsen, pätevöity kehätoimitsija ja suorittanut kasvattajan peruskurssin + jatkokurssin. Olen myös pätevöity tunnistusmerkitsijä ja teen mikrosirutuksia pennuille. Olen myös käynyt ulkomuototuomareiden koulutukseen tähtäävät peruskurssit. Olen Sukokan jäsen. Olen saanut Suomen Kennelliiton ansiomerkin.
Kasvatan pienimuotoisesti kotioloissa. Pyrin kasvatustyössäni terveisiin, sekä fyysisesti että psyykkisesti, koiriin joilla olisi mahdollista myös harrastaa mahdollisimman monipuolisesti. Tärkeää on kuitenkin se, että kasvattini pääsevät hyviin, rakastaviin koteihin ja siinä olemmekin onnistuneet hyvin. Kiitokset kaikille yhteistyöstä.

 

Paula kertoo:

Olen jo kypsän iän saavuttanut koiraihminen Oulusta. Jo pienenä tyttönä haaveilin omasta koirasta. Ensimmäinen koirani oli springerspanieli uros Anssi, jonka naapurit möivät pitovaikeuksien vuoksi meille. Olin silloin kymmenen vuotias ja Anssi oli kaksi vuotta vanha. Pitovaikeuksia meillä ei Anssin kanssa ollut, koska jaksoin touhuta energisen koiran kanssa. Näyttelyssä kävimme vain kerran. Saimme sinisen, koska Anssin kulkeminen kehässä oli vähän sinne sun tänne. Anssi harrasti myös kalastusta isäni kanssa. Mereltä palatessa Anssi hyppäsi veneestä jo sata metriä ennen rantaa uimaan ja juoksi kotiin kertomaan, että ukko tulee kohta perässä.

Toinen koirani oli monirotuinen Suomen pystykorvan ja Snautserin sekoitus. Pelastin sen Helsingistä. Oli nimittäin huonosti kohdeltu ja huostaan otettu. Hoikka eli hyvin onnellisen elämän kanssamme.

Seuraava koirani oli Coton de Tulear Otto, joka oli kotikoirana meillä kymmenen vuotta. Sitten ystäväni Katja tuli Helsingistä mukanaan ihana pieni Jackrusselin pentu ja olin heti myyty. Näin saapui Emmi elämäämme. Emmin kanssa aloin harrastamaan näyttelytouhuja, joissa pärjäsimme ihan hyvin.

Kunnes sitten tapasin Mosku Staffin Oulun torilla. Siitä alkoi Staffikuume, mikä ei hellittänyt ennen kuin sain sitten ihanan Tyyne tyttösen. Tyynen kasvattaja Virve on jaksanut ahkerasti kuljettaa Tyyneä näyttelyissä ja niinhän se palkittiin Iisalmen näyttelyssä 26.5.2007 Suomen muotovalion tittelillä. Kiitos siitä Virvelle! Tyynestä jouduimme luopumaan sairauden myötä reilun 10v iässä.

Tällaista koiran elämää meillä... Sittemmin lauma on kasvanut myös Tyynen pojalla Taunolla (Double Star's Ironman) sekä useammalla russelilla. Nykyisin harrastankin aktiivisesti russeleiden kanssa näyttelyitä ja kasvatan myös niitä pienimuotoisesti. Olen myös tuonut pari tuontikoiraa.