Yhteystiedot

Virve Sipola
Kotilehto 1A
91910 TUPOS
p.044 583 3143 ilt/viikonloppuisin.
Yhteydenotot miel. sähköpostitse:
virve.sipola@gmail.com

Paula Kauppinen-Suikki
Kraaselintie 22
90580 OULU
p.050 058 4597
paula.suikki@suomi24.fi

Satunnainen kuva

Esittely

Virve kertoo:

Olen innokas terrieriharrastaja Oulusta. Ensimmäisen staffini olen saanut v.1991, ja tämän jälkeen staffit ovatkin kuuluneet elämääni. Nykyisin itselläni on kotona staffi Espanjan tuontinarttu Carla (Dugar De Baladrar The-Happy-Widowy), Esta-staffi, (Double Star's Jackpot De Dugar) joka on Carlan tytön Lunan jälkeläinen. Lisäksi kotona on myös Estan tytär Prada, kotoisammin Laalaa sekä Stella, joka Norjan tuontimme Hugon tytär Ruotsista. Perheessämme on myös kk kettuterrieri Tauski eli Qway's Friend Upcider, joka kesällä täytti 2v.  Sijoituksessa minulla on useampi narttu, joista löytyy tietoja koiristamme kohdasta. Kiitos kaikille ihanille sijoituskodeille hyvästä yhteistyöstä. Lisäksi meillä on nuoria tuontikoiria ja omia kasvatteja sijoituksessa joiden myötä voimme harrastaa aktiivisesti. Tauski kettuterrierin emä Hupi asuu äitini luona.
Kk kettuterrieripentueita minulla oli neljä. Ensimmäinen kk kettuterrierini oli nyt jo edesmennyt Vilma (FIN&S&N MVA Hannibalin Vilma). Vilma oli sijoituksessa Ritva Erkkilältä, kennel Hannibalin. Tämän jälkeen Ritvalta oli meillä Hertta eli Hannibalin Hertta-Neiti.

Olen aktiivinen terrieriharrastaja ja mukana Oulun Seudun Terrieriyhdityksen toiminnassa. Olen toiminut useamman kauden yhdistyksen pj:nä ja sitä ennen rahastonhoitajana, sihteerinä, jäsensihteerinä... Tällä hetkellä olen hallituksessa vuoden pestillä. Suomen Kettuterriereissä olen ollut useamman vuoden jalostustoimikunnassa mukana. Olin myös SBTY ry:n jalostustoimikunnassa sekä hallituksessa pari kautta.  Olen ollut mukana aiemmin myös staffi yhdistyksen toiminnassa pentuvälittäjänä ja Suomen kettuterrieriyhdistykselle olen kirjoitanut vuosikirjaa kk kettuterriereiden osalta. Olen ollut mukana Oulun koiranäyttelyiden näyttelytoimikunnissa kun OSTY on osallistunut järjestelyihin. Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin näyttelyohjaajana toimin reilun 10vuotta. Olen kennelliiton jäsen, pätevöity kehätoimitsija ja suorittanut kasvattajan peruskurssin + jatkokurssin. Olen myös pätevöity tunnistusmerkitsijä ja teen mikrosirutuksia pennuille. Olen myös käynyt ulkomuototuomareiden koulutukseen tähtäävät peruskurssit. Olen Sukokan jäsen.
Kasvatan pienimuotoisesti kotioloissa. Pyrin kasvatustyössäni terveisiin, sekä fyysisesti että psyykkisesti, koiriin joilla olisi mahdollista myös harrastaa mahdollisimman monipuolisesti. Tärkeää on kuitenkin se, että kasvattini pääsevät hyviin, rakastaviin koteihin ja siinä olemmekin onnistuneet hyvin. Kiitokset kaikille yhteistyöstä.

 

Paula kertoo:

Olen jo kypsän iän saavuttanut koiraihminen Oulusta. Jo pienenä tyttönä haaveilin omasta koirasta. Ensimmäinen koirani oli springerspanieli uros Anssi, jonka naapurit möivät pitovaikeuksien vuoksi meille. Olin silloin kymmenen vuotias ja Anssi oli kaksi vuotta vanha. Pitovaikeuksia meillä ei Anssin kanssa ollut, koska jaksoin touhuta energisen koiran kanssa. Näyttelyssä kävimme vain kerran. Saimme sinisen, koska Anssin kulkeminen kehässä oli vähän sinne sun tänne. Anssi harrasti myös kalastusta isäni kanssa. Mereltä palatessa Anssi hyppäsi veneestä jo sata metriä ennen rantaa uimaan ja juoksi kotiin kertomaan, että ukko tulee kohta perässä.

Toinen koirani oli monirotuinen Suomen pystykorvan ja Snautserin sekoitus. Pelastin sen Helsingistä. Oli nimittäin huonosti kohdeltu ja huostaan otettu. Hoikka eli hyvin onnellisen elämän kanssamme.

Seuraava koirani oli Coton de Tulear Otto, joka oli kotikoirana meillä kymmenen vuotta. Sitten ystäväni Katja tuli Helsingistä mukanaan ihana pieni Jackrusselin pentu ja olin heti myyty. Näin saapui Emmi elämäämme. Emmin kanssa aloin harrastamaan näyttelytouhuja, joissa on ihan hyvin pärjättykin.

Kunnes sitten tapasin Mosku Staffin Oulun torilla. Siitä alkoi Staffikuume, mikä ei hellittänyt ennen kuin sain sitten ihanan Tyyne tyttösen. Tyynen kasvattaja Virve on jaksanut ahkerasti kuljettaa Tyyneä näyttelyissä ja niinhän se palkittiin Iisalmen näyttelyssä 26.5.2007 Suomen muotovalion tittelillä. Kiitos siitä Virvelle! Tyynestä jouduimme luopumaan sairauden myötä reilun 10v iässä.

Tällaista koiran elämää meillä... Sittemmin lauma on kasvanut myös Tyynen pojalla Taunolla (Double Star's Ironman) sekä useammalla russelilla.